Να Γιατί οι Πελάτες Διαλέγουν Εμάς

Η εταιρεία Kefalonian Oil ιδρύθηκε από τον κ. Φώτη Σταμένη το 2005 με έναρξη εργασιών το 2008 σε ιδιόκτητο χώρο στα Δοριζάτα Κεφαλονιάς με αριθμό αδείας EL 3027310005 ως επίσημη εγκεκριμένη φορολογική αποθήκη καυσίμων με σκοπό την αποκλειστική διάθεση του ναυτιλιακού πετρελαίου transit σε επαγγελματικά πλοία σκάφη αναψυχής γιότ κλπ, που δικαιούνται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία το προϊόν αυτό.trust-us

Ο ιδρυτής εμπνεύστηκε την δημιουργία αυτής της πρωτοπόρου δραστηριότητας λόγω της πραγματικής ανάγκης για την προμήθεια τέτοιου τύπου (ποιοτικού και αδασμολόγητου) καυσίμου.

Το ενδιαφέρον για το προϊόν έχει τεράστια ζήτηση και επιπλέον λόγω της γεωγραφικής μας θέσης αποτελούμε μια πρωτοπόρο δραστηριότητα σε μια περιοχή που το είχε πραγματικά ανάγκη για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού.

Ο ιδρυτής της εταιρείας προέρχεται από το πετρελαϊκό χώρο με εξειδίκευση στα αεροπορικά καύσιμα με εικοσαετή εμπειρία ως υπεύθυνος σταθμού καυσίμων στον κρατικό αερολιμένα Κεφαλονιάς και παράλληλα με αυτή του την ιδιότητα συνέλαβε την ιδέα των ναυτιλιακών καυσίμων.

Έχοντας την τεχνογνωσία αισίως η εταιρεία έχει διανύσει πάνω απο 11 έτη με επιτυχία και ανοδική πορεία. Σας παρέχουμε άριστη ποιότητα καυσίμου. Δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε.

Με εκτίμηση,
Φώτης Σταμένης

 
Χρειάζεστε καύσιμα?
Καλέστε +30 6984 606297 ή στείλτε μας Email
Kefalonian Oil © 2011 | Privacy policy