• Με όραμα στο μέλλον

  ..μια πρωτοπόρο δραστηριότητα σε μια περιοχή που το είχε πραγματικά ανάγκη για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού.

  Μάθετε Περισσότερα
 • Με Ασφάλεια

  Παραδίδουμε σφραγισμένα δείγματα του προϊόντος μας για να μπορείτε να τα ελέγξετε. Τα καύσιμα που σας προμηθεύουμε συμμορφώνονται με τον κανονισμό 14(1) και 18(1) του παραρτήματος VI του έτους 1978, σχετικά με τη θαλάσσια ρύπανση.

  Μάθετε Περισσότερα
 • Όποιος και να είναι ο πελάτης

  Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι οτι θ ασας τροφοδοτήσουμε με υψιστης ποιότητας αδασμολόγητα καύσιμα για οποιοδήποτε τύπο σκάφους, οποιαδήποτερ ποσότητα, στις καλύτερες τιμές!

  Παραγγείλτε Τώρα
 • Πάντα Εγγυημένο

  Το προϊόν μας έχει ήδη υποστεί έλεγχο πριν την παράδοση, έτσι ώστε, να ανταποκρίνεται στις διεθνείς προδιαγραφές. Επίσης, η εταιρία μας διαθέτει δικά της βυτιοφόρα οχήματα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και ποσότητα του προϊόντος που παραλαμβάνετε.

  Μάθετε Περισσότερα

Η Επιχείρηση

Η εταιρεία Kefalonian Oil ιδρύθηκε από τον κ. Φώτη Σταμένη το 2005 με έναρξη εργασιών το 2008 σε ιδιόκτητο χώρο στα Δοριζάτα Κεφαλονιάς.

Περισσότερα

Καίριες Συμμαχίες

Ο προμηθευτής μας είναι η εταιρεία ARGO A.E., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείας προμήθειας πετρελαίου σε σκάφη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Περισσότερα

Ηγέτες του τομέα μας

Ο ιδρυτής της εταιρείας προέρχεται από το πετρελαϊκό χώρο με εξειδίκευση στα αεροπορικά καύσιμα με εικοσαετή εμπειρία

Περισσότερα

Τεχνολογία

article-img-2

Η εγκατάσταση αποτελείται από δύο εγκιβωτισμένες υπόγειες χαλύβδινες δεξαμενές υψηλών προδιαγραφών χωρητικότητας 100 κυβικών μέτρων η κάθε μία, όπου για την ασφαλή αποθήκευση του προϊόντος έχουν υποστεί αμμοβολή εσωτερική και επίστρωση με τέσσερις αποξειδωτικές βαφές.

Επιπλέον οι δεξαμενές διαθέτουν υδατοπαγίδες που ελέγχονται από εξωτερική αντλία, πλωτές αναρροφήσεις, φίλτρα τύπου strainer, κατά την πλήρωση και αναρρόφηση του προϊόντος και για την επιπλέον ασφάλεια παραμένουν πάντοτε στη δεξαμενή 3000 λίτρα τα οποία δεν αναρροφούνται από την κύρια αντλία φόρτωσης στα βυτιοφόρα. Επίσης, τόσο το γεμιστήριο, όσο και οι σωληνώσεις είναι ανοξείδωτες τύπου 316. Έτσι η εγκατάσταση αυτή μπορεί και να φιλοξενήσει και αεροπορικό καύσιμο JET A1.

Συνδυάσαμε το μεράκι και την τεχνογνωσία, για την δική σας ασφάλεια και εξυπηρέτηση.

 
Χρειάζεστε καύσιμα?
Καλέστε +30 6984 606297 ή στείλτε μας Email
Kefalonian Oil © 2011 | Privacy policy